FOREDRAG:

1. Fri os fra janteloven –

din vej til selv- og ligeværd.

Tilhørerne får her opskriften på, hvordan vi alle selv kan tage ansvar for vores indre ‘indeklima’, så de fleste dage bliver lyse og venlige, måske endda solrige!

Udover bevidstheden om, hvordan energi-psykologi hænger sammen, får tilhørerne unikke og konkrete redskaber til at afvikle uhensigtsmæssige overbevisninger og følelsesmæssige blokeringer – og opleve den oprindelige livsglæde, vi alle er født med. Selv mener jeg, at dette foredrag indeholder vigtig visdom for alle mennesker, unge som gamle. Tilhørerne går hjem med 3 helt konkrete værktøjer til højere livskvalitet: Bevidsthed, TankeRevision og BlokeringsForløsning!

Følges denne visdom, vil den naturlige livsglæde begynde at pible frem indefra! Glæd dig!

Foredraget belyser:

  1. Vores egen indflydelse på vores eget liv og vores forhold til andre mennesker.
  2. Hvordan vores omgivelser viser os vores egne overbevisninger og leveregler.
  3. Muligheden for at opløse irritationer og konflikter med andre mennesker.
  4. Konkrete redskaber til at blive fri af fortidens sår.


2. TankeRevision

Det er meget svært at ændre de familiemønstre, vi er født ind til. Vores sind har været programmeret til at gentage sig selv, hvorfor vi alle ofte er fastlåste i mange gamle overbevisninger og mønstre, som vi ikke ønsker. Men der er håb, og det behøver ikke være så svært, for nu er der mulighed for ved et helhjertet ønske at ændre nogle af de tankegange, der holder os fast.

Foredraget belyser, hvordan du super-enkelt med TankeRevision ganske gratis kan hjælpe dig selv og dine kære videre.

3. Er der mere mellem himmel og jord? 

I mange udfordrende situationer har jeg oplevet ‘hjælp fra oven’, idet jeg overlod styringen til noget, der var større end mig selv.

Under dette foredrag fortæller jeg om de mange oplevelser, jeg har haft på grund af min grundliggende tillid til den åndelige verden – og de i mange tilfælde ret mirakuløse løsninger, der kom ud af det. Bl.a. hvordan jeg fik min dejlige bolig; hvordan min søn modtog telefonisk besked fra mig – uden at jeg havde ringet til ham; hvordan min rejse til Brasilien ‘blev arrangeret’ for mig; hvordan jeg klarede mig i Spanien, da jeg havde mistet min telefon og dermed alle mine kontakter.

Tilhørerne får naturligvis også indsigt i de bevidste metoder, jeg ind imellem anvender, og de får her selv mulighed for at fortælle om egne lignende oplevelser.

Priser:

Dag-foredrag kr. 3000,- + kørsel (kun udenfor Aarhus) efter statens takster.

Aften-foredrag kr. 4000,- + kørsel (kun udenfor Aarhus) efter statens takster.

Ring til mig på 22315159

Anmeldelse af foredraget:

“Tusind tak for et vedkommende foredrag fyldt med nærvær i Mandagsklubben ved Langenæskirken!

Ida Oxholm tryllebandt publikum fra start til slut med sit nye foredrag: “Fri os fra janteloven – din vej til (selv)kærlighed og glæde!”

Der var stuvende fuldt i salen, hvor flere var kommet langvejs fra for at være med – og de gik ikke forgæves! Med vid og humor formåede Ida bl.a. at gøre os meget klogere på, hvad negative såvel som positive tanker og følelser gør ved både krop og sind. Ud fra flere synsvinkler demonstrede Ida, hvor vigtigt det er, at tage sig kærligt af disse, og især de negative, så livsglæde og handlekraft bliver en selvfølge i vort liv”.

Anna Bodil Rytz, Reginahøj 37, Århus.