FOREDRAG:

Den Positive Jantelov!

Vi danskere ved godt, hvad Janteloven er for en størrelse – og hvad den har gjort – og gør ved os!
Kontrasten til dette nedbrydende værk er den modsatte tankegang, der giver energi, glæde og tiltrækker både held og kærlighed i livet, nemlig ‘Den Positive Jantelov’.
Dette humoristiske foredrag er spækket med visdom og læring!
Du får redskaber med hjem, som kan gøre en stor forskel for dig, hvis du ønsker det!

Er det godt nok at være mellemfornøjet?

TankeRevision – metoden til at komme på bedre tanker!

Foredraget handler om, hvad vore egne tanker gør ved os, hvordan de styrer os, giver os følelser og i nogle tilfælde blokerer for livsglæde og handlekraft. Desuden lærer du, hvordan du kan hjælpe dig selv at opløse fortidens uhensigtsmæssige tanker, følelser og overbevisninger.

TankeRevision er en hel unik mulighed, som vi selv kan anvende, og som oven i købet er ganske gratis at bruge. Du er så at sige med TankeRevision din egen terapeut. Under foredraget demonstreres metoden til at komme på bedre tanker!

Priser:

Dag-foredrag kr. 2000,- + kørsel efter statens takster.

Aften-foredrag kr. 4000,- + kørsel efter statens takster.

Ring til mig på 22315159

Hvad er TankeRevision

Intet andet system kan så nemt og effektivt fjerne de mentale forhindringer, vi ikke længere ønsker at være styret af!

Gennem en evolutionær udvikling kan vi nu kan slippe ud af de fastlåste tanker, overbevisninger, følelser og mønstre, vi synes at befinde os i. Det er en nyhed, der tager afsæt i, hvordan vores sind opererer. Hidtil kunne vi ikke stoppe sindets gentagelser, udover gennem meditation eller terapiformer, der førte os tilbage til det tidspunkt, hvor vi skabte tanken eller følelsen. Dette kunne være ret så omfattende og en meget lang rejse, da disse tanker og overbevisninger ofte er skabt før sproget. Det vil sige, at vi ikke bevidst kan huske, hvad der førte til den beslutning, der f.eks. sagde: Sådan er det: ’Jeg må ikke sige nej’. ’Jeg er ikke god nok’, ‘Jeg må ikke tage hensyn til mig selv’ etc.

Nu kan vores sind annullere disse tidligere skabte tanker og lagrede følelser på en ganske enkelt måde. Ved at sige et 100% NEJ til, at de skal fortsætte.

TankeRevision gør brug af den ny tids udvikling, og er et system, der viser dig fordele og ulemper ved at lade dine tanker og følelser fortsætte. Og du kan nu vælge at annullere dem – eller lade dem fortsætte i dit system, hvis det er gavnligt. Derudover bevidstgør TankeRevision, hvad der foregår i os, vores egne projektioner og deres konsekvenser.

TankeRevision er således IKKE bekræftelser, men TankeRevision rummer tværtimod på en kærlig måde de tanker og følelser, vi har haft gennem livet – og du vurderer så selv, om du ønsker de fortsætter.