FOREDRAG:

1. Fri os fra Janteloven!

Befri dit forhold til dig selv og andre.

For mig har det været vigtigt at få ændret uheldige tankemønstre med rod i Janteloven gennem en modsat tankegang, nemlig en mere positiv tankegang, som giver energi, glæde, tiltrækker held og kærlighed i livet og – ikke mindst – giver et positivt forhold til vore medmennesker! 

Vi danskere ved godt, hvad ’Janteloven’ er for en størrelse – og hvad den har gjort – og gør ved os, og det er på tide at få den ændret gennem oplysning og bevidst arbejde med os selv! 

Foredraget er spækket med visdom og læring! Følger vi denne læring, vil den naturlige livsglæde begynde at pible frem i os indefra og vores livskvalitet øges betydeligt.

Foredraget belyser:

  1. Vores egen indflydelse på vores liv.
  2. Vores egen indflydelse på vores forhold til andre mennesker.
  3. Hvordan vores omgivelser ofte spejler dybere lag i os selv – med rod i Janteloven.
  4. Muligheden for at opløse irritationer og konflikter med andre mennesker.
  5. Konkrete redskaber til at blive fri af fortidens sår.


2. TankeRevision

Det er meget svært at ændre de familiemønstre, vi er født ind til. Vores sind har været programmeret til at gentage sig selv, hvorfor vi alle ofte er fastlåste i mange gamle overbevisninger, endda mønstre, som vi ikke ønsker. Men der er håb, og det behøver ikke være så svært, for nu er der mulighed for ved et helhjertet ønske at ændre nogle af de tankegange, der holder os fast.

Foredraget fortæller dig, hvordan du med TankeRevision ganske gratis kan hjælpe dig selv videre.

3. Nærdødsoplevelser

Rigtig mange mennesker, ca. fem procent, af den almindelige befolkning har haft en nærdødsoplevelse. Det er heldigvis ikke længere ’farligt’ at tale om nærdødsoplevelser, som mange tidligere gik stille med dørene med. 

Foredraget belyser forskellige typer af nærdødsoplevelser og beskriver bl.a. den amerikanske hjernekirurg Eben Alexanders oplevelser, der førte til hans bog: ’Til himlen og tilbage’. 

Foredraget lægger op til erfaringsdeling og debat omkring emnet.

Priser:

Dag-foredrag kr. 3000,- + kørsel (kun udenfor Aarhus) efter statens takster.

Aften-foredrag kr. 4000,- + kørsel (kun udenfor Aarhus) efter statens takster.

Ring til mig på 22315159