Mål-sikret coaching:

Kom i mål med dine ønsker!

Individuel coaching med TankeRevision til effektiv opløsning af de blokeringer, der hidtil har hindret dig i at komme i mål med dine ønsker.

Personlig konsultation i Risskov eller over Skype evt. telefon:

1 time Kr. 600,-

1/2 time Kr. 400,-

Klippekort: 6 konsultationer á 1 time Kr. 3000,-

Testimonials/Vidneudsagn

A. Melissa’s indbildte vægtproblem.

Da Melissa henvendte sig til mig, var hun godt klar over, at hendes overspisning og fokus på krops-idealet var et symptom på noget andet. Hendes personlige træner gjorde hende opmærksom på det og henviste til min bog: ‘Slank Indefra’, som hun lyttede til som lydbog. Den talte så meget til hende, at hun bestilte en skype-samtale hos mig. Det er blevet til flere telefonsamtaler, hvor TankeRevision indgår i coachingen. Vi arbejder med hendes drømme for sit liv og de blokeringer, der spænder ben for at komme i mål med dem. Denne sms fra hende, fik jeg lov til at lægge ud her på min hjemmeside:

Kære skønne Ida

Jeg er rørt helt ind i det dybeste indre i mit hjerte, Ida! Tusinde tak for din kærlige måde at være på. Lige nu er jeg ikke i stand til andet end at sige tak, og fortælle dig, at jeg føler en kæmpe lykke og glædesfølelse over at have mødt dig. Hjertet banker afsted og jeg får sommerfugle i maven – det føles bare så skønt og rart og ÆGTE. Din kærlige måde at være på, din støtte og din tro på mig og mine kompetencer er lige det, jeg har manglet og brug for lige nu.

Kram Melissa

Melissa Jaqlina Agerlin,

København

B. Trines tandlægeskræk:

Tilbage i 2019 hjalp Ida mig af med min tandlægeskræk ved hjælp af Tankerevision. Jeg havde på det tidspunkt en næsten lammende angst for at gå til tandlæge og på trods af, at jeg var kommet i gang med at få ordnet alt det, jeg havde forsømt i årevis, så oplevede jeg hver gang, jeg skulle af sted, at det var med en tårnhøj puls, en mave, der slog knuder og et meget påtrængende ønske om at melde afbud. Det var et mareridt at skulle til tandlæge! 

Men efter Idas arbejde med mig (jeg tror, det strakte sig over to gange), opløstes angsten ligeså stille, og min frygt for at skulle af sted, fortog sig drastisk. Jeg fik lavet det, jeg skulle – og i dag går jeg regelmæssigt til tandlæge. Før var det sådan, at det kun kunne være én bestemt tandlæge, som jeg lod behandle mig. I dag er jeg ligeglad med, hvem det er! Og i dag kan jeg også bestille tid uden at skulle til det årlige eftersyn, hvis jeg mærker, der er et eller andet i vejen.

Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg er kommet af med min tandlægeskræk. Og hvis jeg kan “kureres”, så kan andre bestemt også!! 

Jeg kan kun anbefale Ida og hendes omsorgsfulde væsen – og det er uanset hvilken behandling, hun giver!

Med venlig hilsen

Trine Nannestad Lorenzen
Sekretær,

Århus.

Hvad er TankeRevision

Intet andet system kan så nemt og effektivt fjerne de mentale forhindringer, vi ikke længere ønsker at være styret af!

Gennem en evolutionær udvikling kan vi nu kan slippe ud af de fastlåste tanker, overbevisninger, følelser og mønstre, vi synes at befinde os i. Det er en nyhed, der tager afsæt i, hvordan vores sind opererer. Hidtil kunne vi ikke stoppe sindets gentagelser, udover gennem meditation eller terapiformer, der førte os tilbage til det tidspunkt, hvor vi skabte tanken eller følelsen. Dette kunne være ret så omfattende og en meget lang rejse, da disse tanker og overbevisninger ofte er skabt før sproget. Det vil sige, at vi ikke bevidst kan huske, hvad der førte til den beslutning, der f.eks. sagde: Sådan er det: ’Jeg må ikke sige nej’. ’Jeg er ikke god nok’, ‘Jeg må ikke tage hensyn til mig selv’ etc.

Nu kan vores sind annullere disse tidligere skabte tanker og lagrede følelser på en ganske enkelt måde. Ved at sige et 100% NEJ til, at de skal fortsætte.

TankeRevision gør brug af den ny tids udvikling, og er et system, der viser dig fordele og ulemper ved at lade dine tanker og følelser fortsætte. Og du kan nu vælge at annullere dem – eller lade dem fortsætte i dit system, hvis det er gavnligt. Derudover bevidstgør TankeRevision, hvad der foregår i os, vores egne projektioner og deres konsekvenser.

TankeRevision er således IKKE bekræftelser, men TankeRevision rummer tværtimod på en kærlig måde de tanker og følelser, vi har haft gennem livet – og du vurderer så selv, om du ønsker de fortsætter.

Ida Oxholm
Ida Oxholm