Mål-sikret coaching:

Kom i mål med dine ønsker!

Individuel coaching med TankeRevision til effektiv opløsning af blokeringer.

Personlig konsultation i Risskov eller over Skype:

1 time Kr. 600.

Klippekort: 6 konsultationer á 1 time Kr. 3000,-

Hvad er TankeRevision

Intet andet system kan så nemt og effektivt fjerne de mentale forhindringer, vi ikke længere ønsker at være styret af!

Gennem en evolutionær udvikling kan vi nu kan slippe ud af de fastlåste tanker, overbevisninger, følelser og mønstre, vi synes at befinde os i. Det er en nyhed, der tager afsæt i, hvordan vores sind opererer. Hidtil kunne vi ikke stoppe sindets gentagelser, udover gennem meditation eller terapiformer, der førte os tilbage til det tidspunkt, hvor vi skabte tanken eller følelsen. Dette kunne være ret så omfattende og en meget lang rejse, da disse tanker og overbevisninger ofte er skabt før sproget. Det vil sige, at vi ikke bevidst kan huske, hvad der førte til den beslutning, der f.eks. sagde: Sådan er det: ’Jeg må ikke sige nej’. ’Jeg er ikke god nok’, ‘Jeg må ikke tage hensyn til mig selv’ etc.

Nu kan vores sind annullere disse tidligere skabte tanker og lagrede følelser på en ganske enkelt måde. Ved at sige et 100% NEJ til, at de skal fortsætte.

TankeRevision gør brug af den ny tids udvikling, og er et system, der viser dig fordele og ulemper ved at lade dine tanker og følelser fortsætte. Og du kan nu vælge at annullere dem – eller lade dem fortsætte i dit system, hvis det er gavnligt. Derudover bevidstgør TankeRevision, hvad der foregår i os, vores egne projektioner og deres konsekvenser.

TankeRevision er således IKKE bekræftelser, men TankeRevision rummer tværtimod på en kærlig måde de tanker og følelser, vi har haft gennem livet – og du vurderer så selv, om du ønsker de fortsætter.

Ida Oxholm
Ida Oxholm