SOUL-SEARCH retreats

Soul-Search retreats i samarbejde med Jenny & Barret, ‘Kursus i Mirakler eksperter’.

 ‘Find kærligheden til dig selv!

April 2.-8.2022 eller

Juli 3.-9.2022 på dette eventyrlige yogacenter i Spanien

Igennem hele forløbet anvender vi nogle af de bedste og mest spirituelle redskaber:

  1. Rebirthing; healingsredskab til opløsning af blokeringer til egenkærlighed.
  2. Tanke-Revision; opløsning af fortidens begrænsende overbevisninger.
  3. Kursus i Mirakler; spirituelle tilgivelses- og overgivelsesprocesser, som jeg er inspireret af og som Jenny og Barret er eksperter i.

Vi vil bruge den første del af ugen til afprogrammering af blokeringer, og den resterende tid på at manifestere det vi i stedet ønsker – herunder overgivelse til vores Højere Selv.

TANKE-REVISION‘Heal dit liv – og find kærligheden til dig selv!

Under ugens tema ‘Heal dit liv – og find kærligheden til dig selv!’, lærer du bl.a. en helt ny og meget enkel terapiform: TankeRevision. Tanke-Revision er skabt i Danmark, og er endnu ikke kendt. Så du får kendskab til et unikt redskab, der passer ind i den ny tids energi. Tanke-Revision kan bl.a. bruges som afrunding på en hvilken som helst anden terapiform, du måtte arbejde med – eller den kan som terapiform stå helt alene og anvendes både på dig selv og andre mennesker. TankeRevision viser os en meget simpel, ny funktion i det fælles tankesind, der kan slette fastlåste, uhensigtsmæssige overbevisninger, bevidste som ubevidste. Da det er vores overbevisninger, der styrer vores liv, er denne funktion meget vigtig at kende. Du får tillige en lille bog omkring Tanke-Revision – den beskriver bl.a. 17 Tanke-Revisions terapier, case-stories omhandlende udfordringer på mange forskellige livsområder.

Vi beskæftiger os med netop at fjerne blokeringer til selvkærligheden.

Og du lærer også Den ultimative tilgivelse af dig selv og andre – hvordan et samarbejder med dit Højere Selv kan foregå, inspireret af storværket ‘Kursus i Mirakler’.

Dette unikke tilbud finder sted over en lille uge i et spansk paradis, hvor vi intensivt forholder os til kærligheden til os selv, blokeringer til egenkærlighed, spirituel tilgivelse og nye beslutninger.

Du får grundlæggende redskaber til et fortsat fokus på spirituel tilgivelse – vejen til harmoni med dig selv og dit liv. En vej til oplysning – ‘vejen hjem’. 

Tid:

Fra lørdag, den 2.4.- til efterfølgende fredag, den 8.4.2022 eller

Fra søndag, den 3.7.- til efterfølgende lørdag, den 9.7.2022.

Du kan reservere plads på eller høre mere om dette livsændrende retreat ved at sende en mail til info@idaoxholm.dk

Du er først endeligt tilmeldt til retreatet, når du har indbetalt tilmeldingsgebyret på kr. 2.200,- via mobilpay 2231 5159 eller til Reg.nr. 1551 Kontonr. 4504365204. Ca 1 måned før retreatets opstart, får du tilsendt et link til den lukkede facebookgruppe.

Et view over Jorox

Sted: Molino del Rey Retreat Center, Jorox, 29567, Alozaina, Malaga, Spanien – Dette paradis er Spaniens bedste yoga center og udnævnt af Yoga Magazine som en af verdens bedste yoga retreat centre. Yoga centret er beliggende i bjergene nord for Malaga. Ejeren har egenhændigt bygget centret, delvist hugget det ind i bjergvæggen. Det reneste kildevand, der anses for at være helligt, løber ned gennem stedet. Der er grotter, hvor du kan meditere, en pool, hvor du kan bade, sauna og mulighed for forskellige massage-behandlinger. Vi sover på charmerende, smukt dekorerede værelser. Maden er vegetarisk og vegansk.

Kort sagt en uge med Guddommelig wellness for sjæl og krop. www.molinodelrey.com

En magisk og transformerende uge i selskab med ligesindede!

Du får 6 overnatninger på Molino del Rey med fuldpension, undervisning og gruppeterapi, som beskrevet ovenfor.

Rejsen er af lovmæssige grunde arrangeret som en sammensat rejse, hvilket vil sige, at du selv booker flybilletten. Og betalingen er også opdelt. Tilmeldingsgebyret betales via mobilpay 2231 5159 eller til Reg.nr. 1551 Kontonr. 4504365204 og sikrer dig en plads på retreatet. Restgebyret kan betales ved ankomst til retreat-centret. Betaler du med kort, lægges der 1,5% oven på prisen. Du kan også overføre beløbet til Centret nu. Nærmere oplysning får du ved tilmeldingen.

Udrejse: Det magiske retreat-centret ligger ca. 45 minutters kørsel fra Malaga lufthavn. Du står selv for booking af fly og rejseforsikring, så du er fri til at ankomme før eller først tage hjem senere. Flypriserne er varierende alt efter, hvornår man bestiller billetten. Fra Malaga lufthavn til retreatcentret er der arrangeret bus- eller taxakørsel.

Jeg selv har booket en billet med RyanAir fra Billund den 2.4.2022 kl. 10.35 og ankomst til Malaga lufthavn kl. 14.10. Jeg mødes med nogle af deltagerne i Billund lufthavn ca. kl. 9.30, hvorefter vi sammen flyver til Malaga og mødes med de øvrige deltagere. Sammen kører vi til retreatcentret Molino Del Rey, Jorox, med bus og taxa. Da jeg hjælper med transporten fra Malaga lufthavn til retreatcentret, skal jeg kende jeres ankomsttider. Den får jeg på mail eller i Facebook-gruppen, hvor vi kan koordinere alt.

Hjemrejsen: Hjemrejsen kan arrangeres på følgende måde: RyanAir fra Malaga til Billund kl. 15.35 og fra Malaga til København kl. 14.50. Der er arrangeret bus fra retreatcentret kl. 12 med ankomst til Malaga lufthavn ca. kl. 13.

Andre Rejsemetoder: Udover de arrangerede busser og taxi, er der mulighed for, for egen regning, at leje bil. Det giver mere frihed til ture i området. Retreatcentret anbefaler, hvordan man bedst gør det på deres hjemmeside www.molinodelrey.com

De meget eventyrlystne fylder bilen og kører til Spanien fra Danmark. Måske fordi man vil kombinere denne uge med badeferie og anden turistliv.

Facebook-gruppe: Du får efter tilmelding og senest 1 måned før kursets opstart tilsendt et link til en lukket Facebook-gruppe, hvor I kan aftale evt. samkørsel/fælles billeje.

Der er adgang til retreatcentret fra kl. 14, men gruppen mødes først officielt til middagen, nok kl. 17.

Priser

Heldigvis er Corona pandamien aftagende, og der er pt. ingen problemer med at komme ind i Spanien, alene med en PCR-test. Sandsynligvis er alle restriktioner bortfaldet til april og juli 2022.

Nedenstående pris inkluderer både tilmeldingsgebyr, indkvartering, kursus og fuld forplejning:

Dobbeltværelse kr. 6.655,- pr. person + fly

Reserver plads her info@idaoxholm.dk

Udtalelser:

1. Jeg har netop været på det dejligste retreat hos Ida Oxholm, 
”Heal dit liv – og find kærligheden til dig selv!”

Dette retreat har gjort en stor forskel for mig, så derfor sender jeg mine bedste anbefalinger. 

Jeg har igennem en periode været igennem nogle svære stunder.
Hvilket havde resulteret i, at jeg ligesom ”havde pakket mig selv væk”, for at kunne ”overleve”
Med det resultat at jeg faktisk ikke rigtig kunne finde ind til mig selv igen, jeg kunne ikke rigtig mærke mig selv.

Der blev brugt kraftfulde værktøjer, som rebirthing, Tanke-revision, Kursus i Mirakler m.fl.
Alt sammen under Idas kyndige og kærlige vejledning og omsorg.

For mig har det gjort en kæmpe forskel, jeg fik virkelig kontakt til mine åndelige vejledere og hjælpere og jeg fik store spirituelle oplevelser.

Jeg fik tilgivet, ikke bare andre, men også mig selv, hvilket i sig selv er en stor gave, som giver lethed og overskud.

Jeg fik sluppet min angst for fremtiden, og hvad der skulle ske, og har nu meget mere tillid.

Jeg fik healet mit indre barn og ikke mindst, fik jeg fundet ind til min indre kerne, jeg kunne igen mærke mig selv og mit formål. 

Jeg har så at sige, igen fundet vejen fremad.

Kære Ida.

Jeg er dybt taknemmelig, og jeg kan på det varmeste anbefale andre at komme med på dette retreat, det gør virkelig en stor forskel.

Kærlig hilsen

Freja Alice Mie Skov 

2. Jeg anbefaler alle, der har mulighed for at deltage i Idas retreat, at gøre det !!!

Jeg har netop selv deltaget og fået utrolig meget ud af det.

Det er meget kraftfulde og transformerende redskaber Ida guider os gennem dagene med.

Jeg føler mig altid tryg i Idas varme og kærlige nærvær og hendes empatiske og rummelige væren gør, at jeg føler mig renset og belivet efter dette retreat – jeg giver hermed Ida min varmeste anbefaling.

Dicte Gammelgård