SOUL-SEARCH retreats

 Find kærligheden til dig selv!

SOUL-SEARCH week-end kurser i Danmark

Risskov, den 26.+27. november 2022: ‘Find kærligheden til dig selv!’

Risskov, den 3.+4. december 2022: ‘Find kærligheden til dig selv!’

Max 6 deltagere på disse kurser.

SOUL-SEARCH retreats i varmen

Fuerteventura, 15. – 22. januar 2023: ‘Find kærligheden til dig selv!

Max 12 deltagere på disse retreats.

Trænger du til selvforkælelse og afstresning i sydens varme? Og har du lyst til at kombinere din ferie med 3 timers daglig selvudvikling/afvikling med fokus på selvkærlighed? Har du lyst til at lære den ny tids enestående og super simple afprogrammerings-program, som du efterfølgende kan anvende både på dig selv og på andre mennesker/klienter? Så tag med til De Kanariske Øer til januar 2023. Her er alt hvad hjertet kan begære til afslapning og afstresning: www.riu.com/en/hotel/spain/fuerteventura/clubhotel-riu-oliva-beach-resort

Efter morgenmaden er der 3 timers undervisning, fra kl. 10 – 13. Du lærer både i teori og praksis, hvad der skal til for at komme i kontakt med selvkærlighed. Vi gør brug af nogle af de bedste og mest effektive redskaber til at kontakte og opløse blokeringer til egenkærlighed og opløse en evt. angst for at udleve sine ønsker for sit liv:

  1. Rebirthing; åndedrætsteknik til opløsning af blokeringer til egenkærlighed.
  2. Tanke-Revision; opløsning af fortidens begrænsende overbevisninger.
  3. TankeFeltTerapi til genetablering af energiflow i kroppens energibaner.

Ad 1: Rebirthing. Rebirthing er en bevidsthedsudvidende åndedrætsteknik. Rebirthing kan bringe dig i kontakt med bevidste eller ubevidste blokeringer til selvkærlighed, ligesom Rebirthing kan hjælpe til at finde dit dybere ønske og formål i livet.

Ad 2: TankeRevision. TankeRevision er den ny tids afprogrammerings-program. TankeRevision er en super simpel og enestående teknik til at fjerne gamle som nye overbevisninger, der hindrer livsflowet. Du lærer selv at anvende verdens mest simple system, som du kan anvende fremover i alle mulige situationer, du måtte være utilfreds med. Det være sig forholdet til dig selv, forholdet til andre mennesker, opløsning af traumer og fobier, f.eks. præstationsangst.

Ad 3: TankeFeltTerapi til genetablering af energiflow i kroppens energibaner. TankeFeltTerapi er en anerkendt metode til genetablering af energiflow i kroppens energibaner. Vores krop er designet til hele tiden at regenerere og heale sig selv. Under et traume lukkes der imidlertid af til energiforsyningen til de kropsområder eller organer, der modsvarer traumet, hvilket betyder, at kroppen er uden den fornødne energi til at heale sig selv. Du lærer metoder til at reetablere denne energi.

Vi vil bruge ugen til afprogrammering af blokeringer til selvkærlighed, og du vil efter denne uge kende de redskaber, der skal til for at respektere og elske dig selv.

Dette unikke tilbud finder sted på det skønne Hotel Riu Oliva Beach Resort på Fuerteventura, hvor vi intensivt forholder os til kærligheden til os selv, blokeringer til egenkærlighed, spirituel tilgivelse og nye beslutninger for fremtiden.

Du får de grundlæggende redskaber til et fortsat fokus på selvkærlighed og på tilgivelse – vejen til harmoni med dig selv og dit liv.

Magisk og transformerende uge i selskab med ligesindede!

Du får 7 overnatninger på Hotel Riu Oliva Beach Resort på Fuerteventura, De Kanariske Øer med helpension (All Inclusive), undervisning og gruppeterapi, som beskrevet ovenfor.

Jeg har reserveret 6 dobbeltværelser, men ønsker du f.eks. enkeltværelse eller en opgradering af værelset vil det være muligt.

Priser

Rejsen er af lovmæssige grunde arrangeret som en sammensat rejse, hvilket vil sige, at du selv booker flybilletten og sørger for din rejseforsikring. Og betalingen er også opdelt. Ved indbetaling af tilmeldingsgebyret, kr. 3800,-, er du sikret en plads. Må du af een eller anden grund aflyse, kan det ske senest en måned før, dvs. den 15.12.2022. Restgebyret kan du vente med at betale til du ankommer til hotellet, kr. 3320,-, pr. person i dobbeltværelse og med fuld pension (All Inclusive). Hotellet vil gerne have betalingen i €, dvs. 443€.

Man flyver til Puerto del Rosario på Fuerteventura.

Bravo Tours flyver direkte derned.

De kursister, der ønsker det, kan få hinandens e-mail adresser, så I evt. kan aftale fælles billeje o.l. på Fuerteventura.

Der er adgang til hotellet fra kl. 15, men gruppen mødes først officielt til morgenmaden mandag, den 16.1.2023 kl. 9, og går derefter igang med kurset kl.10.

.

Udtalelser:

1. Jeg har netop været på det dejligste retreat hos Ida Oxholm, 
”Heal dit liv – og find kærligheden til dig selv!”

Dette retreat har gjort en stor forskel for mig, så derfor sender jeg mine bedste anbefalinger. 

Jeg har igennem en periode været igennem nogle svære stunder.
Hvilket havde resulteret i, at jeg ligesom ”havde pakket mig selv væk”, for at kunne ”overleve”
Med det resultat at jeg faktisk ikke rigtig kunne finde ind til mig selv igen, jeg kunne ikke rigtig mærke mig selv.

Der blev brugt kraftfulde værktøjer, som rebirthing, Tanke-revision, Kursus i Mirakler m.fl.
Alt sammen under Idas kyndige og kærlige vejledning og omsorg.

For mig har det gjort en kæmpe forskel, jeg fik virkelig kontakt til mine åndelige vejledere og hjælpere og jeg fik store spirituelle oplevelser.

Jeg fik tilgivet, ikke bare andre, men også mig selv, hvilket i sig selv er en stor gave, som giver lethed og overskud.

Jeg fik sluppet min angst for fremtiden, og hvad der skulle ske, og har nu meget mere tillid.

Jeg fik healet mit indre barn og ikke mindst, fik jeg fundet ind til min indre kerne, jeg kunne igen mærke mig selv og mit formål. 

Jeg har så at sige, igen fundet vejen fremad.

Kære Ida.

Jeg er dybt taknemmelig, og jeg kan på det varmeste anbefale andre at komme med på dette retreat, det gør virkelig en stor forskel.

Kærlig hilsen

Freja Alice Mie Skov 

2. Jeg anbefaler alle, der har mulighed for at deltage i Idas retreat, at gøre det !!!

Jeg har netop selv deltaget og fået utrolig meget ud af det.

Det er meget kraftfulde og transformerende redskaber Ida guider os gennem dagene med.

Jeg føler mig altid tryg i Idas varme og kærlige nærvær og hendes empatiske og rummelige væren gør, at jeg føler mig renset og belivet efter dette retreat – jeg giver hermed Ida min varmeste anbefaling.

Dicte Gammelgård