IdaOxholm

Jeg har i 30 år arbejdet som terapeut og foredragsholder. Igennem de 30 år, har jeg har lært og gjort brug af mange forskellige terapiformer, bl.a. samtaleterapi, kropsterapi, NLP, regression, soulbody fusion og rebirthing.
Min niche var den psykologiske vinkel på vægt- og spiseproblematikker. Under mit virke har jeg holdt foredrag, kurser og uddannelse i Slank Indefra over hele landet. I 2008 udgav jeg bogen Slank Indefra, som blev genudgivet i revideret udgave som e-bog i 2019 via forlaget Lindhardt og Ringhof.

I de sidste 21 år har jeg desuden hjulpet Bjørn Dean Petersen med hans livsopgave, at skabe en ny selvhjælps-metode. Under arbejdet blev Bjørn opmærksom på, at vi alle nu kan trække på en ny bevidsthed. Det arbejde udmøntede sig i TankeRevision.dk og blev endelig færdiggjort i 2019.

I april 2020 udgav jeg så selvhjælpsbogen: TankeRevision – Opløs din fortids begrænsende overbevisninger og følelser med TankeRevision.

Nu har jeg allermest lyst til at arrangere retreats rund omkring i de varmere lande. I 2017 var vi i Thailand. Corona bremsede os lidt, men i april var vi i sydspanien på http://www.molinodelrey.com Molino del Rey Retreat Center, Jorox, 29567, Alozaina, Malaga, Spanien.

De næste Soul-Search retreats, ‘Find kærligheden til dig selv’ tilbyder jeg til vinter på dejlige hoteller på De Kanariske Øer. Nærmere information finder du på min hjemmeside efter sommeren 2023.

Og i juli 2023, den 15.+16.7. holder jeg et weekend kursus i samme emne: ‘Find kærligheden til dig selv’. Det foregår i privat regi i Risskov, Danmark.

Ida Oxholm
Ida Oxholm