IdaOxholm

Jeg har i 30 år arbejdet som terapeut og foredragsholder. Igennem de 30 år, har jeg har lært og gjort brug af mange forskellige terapiformer, bl.a. samtaleterapi, kropsterapi, NLP, regression, soulbody fusion og rebirthing.
Min niche var den psykologiske vinkel på vægt- og spiseproblematikker. Under mit virke har jeg holdt foredrag, kurser og uddannelse i Slank Indefra over hele landet. I 2008 udgav jeg bogen Slank Indefra, som blev genudgivet i revideret udgave som e-bog i 2019 via forlaget Lindhardt og Ringhof.

Over godt 21 år har jeg desuden hjulpet Bjørn Dean Petersen med hans livsopgave, at skabe en ny selvhjælps-metode. Under arbejdet blev Bjørn opmærksom på, at vi alle nu kan trække på en ny bevidsthed. Det arbejde udmøntede sig i TankeRevision.dk og blev endelig færdiggjort i 2019.

I april 2020 udgav jeg så selvhjælpsbogen: TankeRevision – Opløs din fortids begrænsende overbevisninger og følelser med TankeRevision.

Min næste bog, ‘Fri os fra janteloven – Rens hjertet og oplev dets kærlighedsenergi!’, udkommer ultimo 2024. En bog om personlig afvikling – til glæde og udvikling! Bogen belyser hvad janteloven gør ved os, og hvordan den nedarves gennem generationer. Hvad der skal til for at stoppe denne destruktive tendens og beskriver 4 redskaber, som den enkelte kan anvende for at opnå den naturlige indre glæde: BevidsthedsEnergi, TankeRevision, FølelsesForløsning og Overgivelse.

Nu arrangerer jeg også retreats rund omkring i de varmere lande, hvor vi kan kombinere ferie, sol og sommer med kursus i selvkærlighed. I 2017 var vi i Thailand. Corona bremsede os lidt, men i april 2023 var vi i sydspanien på http://www.molinodelrey.com Molino del Rey Retreat Center, Jorox, 29567, Alozaina, Malaga, Spanien.

De næste Soul-Search selvkærligheds-retreats, ‘Find kærligheden til dig selv’ tilbyder jeg til vinter på dejlige hoteller på De Kanariske Øer. Nærmere information finder du på min hjemmeside efter sommeren 2024.

Og i juli 2024, den 13.+14.7. holder jeg et weekend kursus i samme emne: ‘Find kærligheden til dig selv’. Det foregår i privat regi i Risskov, Danmark.

Ida Oxholm
Ida Oxholm