Hvad er TankeRevision

Gennem en evolutionær udvikling kan vi nu kan slippe ud af de fastlåste tanker, overbevisninger, følelser og mønstre, vi synes at befinde os i. Det er en nyhed, der tager afsæt i, hvordan vores sind opererer. Hidtil kunne vi ikke stoppe sindets gentagelser, udover gennem meditation eller terapiformer, der førte os tilbage til det tidspunkt, hvor vi skabte tanken eller følelsen. Dette kunne være ret så omfattende og en meget lang rejse, da disse tanker og overbevisninger ofte er skabt før sproget. Det vil sige, at vi ikke bevidst kan huske, hvad der førte til den beslutning, der f.eks. sagde: Sådan er det: ’Jeg må ikke sige nej’. ’Jeg er ikke god nok’, etc.

Nu kan vores sind annullere disse tidligere skabte tanker og lagrede følelser på en ganske enkelt måde. Ved at sige et 100% NEJ til, at de skal fortsætte.

TankeRevision gør brug af den ny tids udvikling, og er et system, der viser dig fordele og ulemper ved at lade dine tanker og følelser fortsætte. Og du kan nu vælge at annullere dem – eller lade dem fortsætte i dit system, hvis det er gavnligt. Derudover bevidstgør TankeRevision, hvad der foregår i os, vores egne projektioner og deres konsekvenser.

TankeRevision er således IKKE bekræftelser, men TankeRevision rummer tværtimod på en kærlig måde de tanker og følelser, vi har haft gennem livet – og du vurderer så selv, om du ønsker de fortsætter.

Skaberen af TankeRevision

Bjørn Dean Petersen, Gl. Rye, har gennem mange år skabt denne ny terapiform, som er lagt ud som et computerprogram til fri afbenyttelse for alle, www.TankeRevision.dk

Bogen: TankeRevision, Opløs din fortids begrænsende overbevisninger og følelser med TankeRevision

Bogen beskriver, hvordan den enkelte kan hjælpe sig selv og andre med TankeRevision, som er den mest effektive selvhjælps-metode, forfatteren har stiftet bekendtskab med over de 30 år, hun har arbejdet som terapeut. Årsagen er, at den på en enkel måde gør brug af en ny evolutionære bevidsthed.

Du kan bestille selvhjælpsbogen her. Den koster kr. 127 + plus porto kr. 50, som kan betales over mobilpay til Ida Oxholm 22315159.